Over ons

Snoeibedrijf Haven is een jong en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van machinaal knippen en zagen van windsingels en erfbeplanting. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Sijbrand Haven en beschikt over moderne machines. Deze machines zijn weloverwogen aangeschaft en daarmee heeft het bedrijf de laatste ontwikkelingen in huis op het gebied van machinaal snoeien. Het moderne machinepark maakt het mogelijk om snel en efficiƫnt te werken.

Het bedrijf is gelegen aan de Steenwijkerweg te Marknesse (Noordoostpolder). Deze centraal gelegen locatie maakt het mogelijk om snoeiwerkzaamheden uit te voeren in Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Het bedrijf wordt gecombineerd met het bestaande akkerbouwbedrijf, wat tevens op deze locatie gevestigd is. Het akkerbouwbedrijf is al vanaf 1948 op deze locatie in de familie en sinds 2010 overgenomen door Sijbrand Haven.

Het snoeibedrijf heeft zich gespecialiseerd in het machinaal knippen van alles soorten en vormen van hagen en beplanting. Als eenmansbedrijf is de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen en kunt u rekenen op een optimale kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden.

Het streven van het snoeibedrijf is om nu en in de toekomst een ideale partner te zijn voor onze opdrachtgevers en in te blijven spelen op hun wensen en behoeften.